Pšeničná múka hladká
Špecialna múka na kváskovanie.
Jej žltý obal má evokovať pečivo, na ktoré je prioritne táto múka určená.
Pšeničná hladká múka na kváskovanie je ľudovo nazývaná "dvojnulka" alebo "00 extra špeciál".
Pozostáva z frakcií pšeničného zrna, z ktorých vznikajú nadýchané, mäkké, "pavučinkové" striedky.
Okrem rožkov sa hodí na prípravu toastového chlebíka, muffinov, krehkých ciest a pizze.
Obsahuje glutén.
Skladovať v suchu.
Balenie : 1 kg - papierové vrecko
Výživové údaje na 100 g :
Energia : 1578 kJ/371,1 kcal.
Tuky 1,40 g, z toho nanasýtené mastné kyseliny 0,25 g. Sacahridy 76,6 g, z toho cukry 2,15 g. Bielkoviny : 13,18 g. Soľ : 0,19 g.
Nový komentár