Pšeničná múka chlebová
Špecialna múka na kváskovanie.
Červený bol zvolený esteticky- hodí sa krásne k hnedej (ražnej chlebovej múke).
Pšeničná chlebová múka už svojím názvom naznačuje, že sa z nej pripravuje najmä chlieb.
Jej enzymatická činnosť a vyšší obsah bielkovín nám ponúka nadýchanejšie cestá s väčšími okami (dierkami v striedke).
Okrem chleba sa táto múka hodí na prípravu croissantov, focaccie, alebo talianskych šišiek bombolone.
Obsahuje glutén.
Skladovať v suchu.
Balenie : 1 kg - papierové vrecko
Výživové údaje na 100 g :
Energia : 1609 kJ/379,2 kcal.
Tuky 1,70 g, z toho nanasýtené mastné kyseliny 0,30 g. Sacahridy 77,3 g, z toho cukry 2,44 g. Bielkoviny : 13,67 g. Soľ : 0,16 g.
Nový komentár